Vader en zoon Draijer runnen een akkerbouwbedrijf in Ommelanderwijk nabij het Groningse Veendam. Het bouwplan bestaat uit zetmeelaardappelen, suikerbieten, graan en parijse wortelen.

Sinds 2009 wordt Crop Fuel® toegepast op de aardappelen en parijse wortelen. "Bij ons op het bedrijf zijn in de afgelopen jaren proeven genomen in de zetmeelaardappelen. We hebben in totaal 15 liter Crop Fuel® per hectare gespoten in een dosering van 6 maal 2,5 liter. Uit deze proeven kwam naar voren dat de opbrengst in het zetmeelras Festien aanzienlijk steeg en bovendien de sortering van het Festien pootgoed  gelijkmatiger was dan het niet behandelde pootgoed. Ook hebben we de indruk dat de phytophthoradruk in onze  aardappelen bespoten met Crop Fuel® lager is dan die in omliggende percelen" aldus Geert Draijer.

Vader en zoon Draijer hebben verder positieve ervaringen met het gebruik van Crop Fuel® in de parijse wortelen. Zo vertelt Draijer: "Bij deze teelt is het erg belangrijk om een gelijkmatige sortering te hebben. Zo willen we zo min mogelijk wortelen in de te grote en de te kleine maat erbij hebben omdat de verwerker deze niet gebruikt. We hebben op eigen initiatief de wortelen 4 keer bespoten met 2.5 liter Crop Fuel. Tijdens de oogst viel het ons meteen op dat er overduidelijk meer wortelen in de juiste maat gerooid werden. Ik heb het idee dat de grote maat niet veel met de Crop Fuel® doet maar dat kleine maat er des te meer mee doet."